Художници

Ние от “Начков арт” работим с прекрасни художници, чиито вълшебни ръце създават чудеса.
Те са хора, които наистина знаят какво правят, и най-вече знаят какво искат. Това са хора с дългогодишен опит и много творби зад гърба си, които успяват да проникнат в съзнанието на аудиторията си.

Ето кратко описание за всеки един от тях:

Георги Начков
– Георги Начков е роден на 8 февруари 1972г. Завършва в ЕСПУ “Георги Брегов”, Пазарджик, със специалност художник. Занимава се активно с рисуване. Благодарение на уменията и качествата си, както и на неуморния положен труд, той успява да привлече клиенти както в България, така и в чужбина.
Негови картини са поръчвани и продавани в Сърбия, САЩ, Канада и Гърция.
Освен рисуване на картини за индивидуални клиенти, художникът е зографисвал и храмове в Гърция и България. Има нарисувани много православни икони.
Той не се ограничава върху един стил на рисуване, както и в един жанр, но предпочита да рисува натюрморти, пейзажи, иконопис и графики.
Рисува предимно с масло, но използва и други видове бои, в зависимост от картината.
Взима участие в изложби.

Георги Ташев
– Георги Ташев е роден на 8 септември 1972г. в гр. Пазарджик. Завършва в ЕСПУ “Георги Брегов”, Пазарджик, със специалност художник. Занимава се активно с рисуване, което напълно оправдано му е спечелило името на човек, който разбира от майсторлъка си. Рисува за индивидуални клиенти, като също така прави стенопис и дърворезба, оправдавайки очакванията на много свои доволни клиенти. Творбите му са излизали и извън България.
Художникът има над 10 годишен стаж в печатница.
Не се придържа към един конкретен жанр или стил на работа. Работи с различни видове бои, в зависимост от картината и поръчката.
Най-вече рисува пейзажи, портрети и натюрморти.
Като материал, върху който рисува, предпочита употребата на платно или дърво.
Взима участие в изложби.

Ако имате конкретна идея за картина и искате да направите поръчка тя да бъде нарисувана, може да прочетете повече информация тук.