За нас

Здравейте!

Казвам се Николай Начков, и още от малък бях научен да ценя изкуството – дали то ще се състои в една картина, дали то ще бъде музика, дали ще бъде фотография, текст, няма значение. Всички тези за мен са уникални методи за изразяване чувствата на един артист. А изкуството е да го направиш умело, така, че да накараш слушателя/читателя/зрителя да се замисли, да се замечтае, да избяга за момент от реалността. Успееш ли да го направиш, ти вече си въздействал и на неговите емоции и чувства. Това е една верига, която ако се прекъсне, пропада цял един свят от цветове.
Тези мои чувства най-вероятно са заложени в мен от моя баща – Георги Начков, който е художник. Той е рисувал както за индивидуални ценители, така е зографисвал и цели храмове в Гърция и България. Негови творби са продавани и в чужбина. Ако искате да прочетете повече за неговата творческа история, както и творческите истории на нашите художници, с които работим, натиснете тук. Това са хора, които наистина заслужават. 

Та нека обърнем повече внимание на моята цел и мисия. 
С тази онлайн галерия, целя да помогна на художниците да намерят повече ценители на тяхното изкуство, които желаят да закупят техни творби. Картините са авторски, и под всяка една ще намерите нейно описание, както и името на художника, който я е рисувал.

Вярвам, че престоят Ви в нашия сайт ще Ви донесе само положителни емоции! 
Желая Ви приятно разглеждане!